2017-10-11 07:29:37• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Bika - Most igazán szerencsésnek érezheti magát

Napi horoszkóp október 11-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A Plútó áll a horoszkópjának legmagasabb pontján. Ez a tranzit önmaga és az energiái helyes kezelésére próbálja szorítani önt. Ha visszaél az erejével, akkor előfordulhatnak balesetek, sérülések, sőt erőszakos cselekményeknek is ki lehet téve. A biztonság kedvéért kerülje el a veszélyes környékeket vagy alakokat.

Bika: IV. 20. - V. 20.
A Jupiter, a nagy lehetőségek bolygója már belépett az ön párkapcsolatokat jelző sorsterületére. Most igazán szerencsésnek érezheti magát, bármilyen ötletével sikert arathat. Ha egyedülálló, akkor már nem sokáig magányos…

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
A Jupiter, a lehetőségek bolygója az ön horoszkópjának a munkát és egészséget jelző sorsterületére ért. Ha állást szeretne váltani, akkor most számtalan lehetősége adódik, csak keresnie kell.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
Megnő a fizikai energiája, aktívabbá válik, kalandvágyóbb lesz, és nehezen tűri a korlátozásokat. Legyen nagyon türelmes, bármennyire csábítják a könnyebb megoldások. A bolygóállások kedveznek a szerelemben, és a sportban komoly győzelmeket tud majd elérni.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.
A Jupiter a Skorpió jegyében túlzásokra hajlamosítja, és felerősítheti önben a vágyat arra, hogy olyan dolgokat szerezzen meg, amiket nem kaphat meg. Ha nem vigyáz, sok csalódás érheti. Ebben az időszakban komoly takarékosságra intik önt a bolygók, ne számítson sem szerencsére, sem mesés haszonra.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
A bolygók hamis illúziókat kelthetnek önben saját magáról, üzleti elképzeléseiről. Próbálja meg a figyelmét egy helyre terelni, üres ígéreteken ne problémázzon, és ne vonjon le elhamarkodottan következtetéseket. Legyen nagyon figyelmes a dokumentumok összeállításánál, a szerződéskötéseknél, a jelentés készítéseknél, és kerülje a kockázatokat.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
A Jupiter az ön horoszkópjának 2. sorsterületéhez ért. Ez a bolygókapcsolat impulzivitást, instabilitást, érzelmi bizonytalanságot eredményezhet. A gyakori hangulat- és kívánságváltások ahhoz vezetnek, hogy kevésbé fognak bízni önben.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Nagyobb önbizalomra tesz szert, és így előnyös kapcsolatokat és helyzeteket vonz magához. Nagy valószínűséggel egy szerencsés és eredményes évnek néz elébe, hiszen a következő egy esztendőben a Jupiter az ön jegyében marad – ezt az előnyös hatást akár már ma is érzékelheti!.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
A Jupiter jegyváltása miatt értékes felismerései lehetnek, mélyül az önismerete. Nagyon érdeklődik majd az ezoterikus dolgok iránt. Felbukkanhat valaki, aki segítője lesz e kutatásban vagy ön segít másoknak ebben.

Bak: XII. 22. - I. 19.
Új barátságokat köthet, új támogatókat szerezhet magának, új társadalmi szervezetekbe léphet be, ami az előnyére szolgál. Eddig nem remélt vágyai is teljesülhetnek, és jól alakulnak

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Tartózkodjék attól, hogy a fejébe szálljon bármilyen siker, vagy elismerés, amit most kap, és akkor minden jól fog alakulni. Önbizalma megerősödik és minden bizonnyal remekül fogja érezni magát.

Halak: II. 19. - III. 20.
A Jupiter szemben áll az Uránusszal. Talán most úgy fogja érezni, hogy nem igazán értékelik a munkáját. Legyen kicsit türelmesebb, őrizze meg a nyugalmát.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: